ep sede almirall
ALMIRALL - Archivo

Les noves accions d'Almirall procedents de l'increment de capital per al seu programa de dividend flexible començaran a cotitzar el 12 d'octubre, després d'aconseguir les autoritzacions per a la seva admissió a les quatre Borses de Valors espanyoles i al Sistema d'Interconnexió Borsària el 9 d'octubre.

  • 8,31€
  • 0,85%

Els titulars del 93,84% dels drets d'assignació gratuïta han optat per obtenir noves accions una vegada quan hagi conclòs el procés de negociació, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Així, el nombre definitiu d'accions ordinàries de 0,12 euros de valor nominal unitari que s'emeten és de 3,56 milions, corresponents a un 2,04% del capital social previ a l'augment. L'import de l'increment de capital és de 427.296,84 euros.

Després d'aquesta ampliació, el capital social és de 21,37 milions d'euros, representat per 178,11 milions d'accions, de 0,12 euros de valor nominal cadascuna.

Els accionistes titulars del 6,16% restant dels drets d'assignació gratuïta han acceptat el compromís irrevocable de compra de drets assumit per Almirall.

D'aquesta manera, Almirall ha adquirit 10,75 milions de drets per un import brut total de 2,13 milions d'euros. La companyia ha renunciat als drets d'assignació gratuïta així adquirits.

Noticias relacionadas

contador