• Ha venut en dotze hores tota la seva promoció de 25.000 bitllets
ep tranrenfe
CEDIDA

Renfe ha sofert "saturació" i "col·lapses" a la seva pàgina web davant l’"allau" de visites registrada després de posar a la venda 25.000 bitllets de tren AVE a un preu de 25 euros, per commemorar el XXV aniversari de l'Alta Velocitat. Tal ha estat la demanda online que el nombre de visites s'ha multiplicat per nou, la qual cosa ha provocat diversos problemes.

Durant les primeres hores ja s'han venut el 74% de les places ofertes, és a dir, uns 18.500 bitllets

A las nueve de la mañana de este martes, jornada en que se ha lanzado la promoción, las visitas a la página de Internet de la operadora se habían multiplicado por más de nueve, dado que sumaban 391.621 visitas, frente a las 42.210 contabilizadas entre las mismas horas del pasado martes. En concreto, han subido un 925%, y en las primeras nueve horas ya se habían vendido el 74% de las plazas ofertadas en la oferta, es decir, unos 18.500 billetes del total de 25.000 lanzados. Una vez cumplidas las 12 horas, se han vendido la totalidad de los pasajes.

"La campanya s'ha convertit en una promoció sense precedents a la història de Renfe, la qual cosa ha congestionat per moments la web, malgrat que s'ha reforçat amb un servidor addicional", ha indicat la companyia en un comunicat, en què també reconeix que "és la promoció que major impacte ha collit". L'operadora ha aprofitat també la nota per oferir les seves "disculpes a tots els viatgers als quals la saturació de la web hagi pogut causar alguna molèstia".

"ALLAU DE VISITES"

Segons l'operadora, l’”allau" de visites s'ha concentrat en diversos moments durant la matinada, especialment a la mitjanit, quan els bitllets es posaven a la venda, i a primera hora del matí (entre les 7.00 i les 9.00 hores). "Aquesta allau ha provocat moments de saturació de la web per la promoció, que ha trencat tots els esquemes previs de llançaments promocionals realitzats per l'empresa durant els últims anys", ha apuntat la companyia, que assegura que el seu lloc web ha rebut un total de 490.000 visites, xifra que multiplica per onze les 42.210 visites comptabilitzades dimarts passat entre les mateixes hores.

Es tracta de la promoció que Renfe ha llançat per commemorar els 25 anys de l'Alta Velocitat espanyola. La companyia preveu vendre un total de 250.000 bitllets d'AVE a 25 euros al llarg de l'any i llançarà paquets de 25.000 bitllets a aquest preu el dia 25 de cada mes.

Noticias relacionadas

contador