• Denuncia que amb aquestes sortides s'elimina un dels principals canals de comunicació entre les dues societats
ep juntanueva pescanova
NUEVA PESCANOVA

La situació que es viu en Pescanova sembla 'la casa dels embolics'. El consell d'administració de la 'vella' Pescanova ha anunciat aquest dimecres que emprendrà accions judicials contra Nueva Pescanova per cessar els dos consellers que històricament mantenia al consell d'administració d'aquesta societat.

  • 0,41€
  • 3,04%
La 'vella' Pescanova considera que aquest cessament "vulnera una vegada més" els acords signats entre les dues societats

La 'vella' Pescanova considera que aquest cessament "vulnera una vegada més" els acords signats entre les dues societats, "la validesa i eficàcia ha estat confirmada judicialment", assenyala la companyia en una comunicació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"Aquest cessament obligarà Pescanova a acudir novament als tribunals per defensar els seus legítims interessos", afegeix l'empresa, que denuncia, a més, que amb la sortida dels seus dos representants del consell d'administració de Nueva Pescanova s'elimina un dels principals canals de comunicació entre les dues societats, "cosa que només pot redundar en perjudici de totes dues", precisa.

La junta general dels socis de Nueva Pescanova va aprovar aquest dimarts reduir a deu el nombre de consellers després de cessar els dos representants de la 'vella' Pescanova, la participació s'ha reduït del 20% al 1,65% després de l'ampliació de capital aprovada el passat mes d'abril.

Noticias relacionadas

contador