ep gabriel escarrer
EUROPA PRESS - Archivo

La pandèmia ha reduït en 145 milions d'euros el valor dels actius de Meliá Hotels, segons ha reconegut la companyia hotelera mallorquina a l'informe sobre els seus comptes del primer trimestre, que ha publicat Cinco Días.

  • 2,24€
  • 3,46%

Meliá ha reduït en 77 milions el valor dels seus hotels en règim de lloguer, gestió o franquícia, i en gairebé 48 milions el valor dels establiments que són de la seva propietat. A més, les inversions en societats posades en equivalència han vist reduït el seu valor en gairebé 20 milions.

Fonts de la companyia han assenyalat que no esperen reconèixer més deterioracions en el valor dels actius associades a la pandèmia de Covid-19, tot i que els inversors continuen penalitzant les seves accions per les notícies negatives per al sector turístic, tant a nivell nacional com internacional.

Meliá Hotels (-6%) i IAG (-3%) tornen a liderar les caigudes a l'Ibex 35 després de l'advertiment del Govern alemany pel repunt dels casos de coronavirus a Espanya, ha informat l'Associació Alemanya de Turisme (DRV).

Tots els touroperadors alemanys han decidit cancel·lar des d'aquest dissabte els seus viatges organitzats a les Illes Balears, la qual cosa suposa un nou problema per a l'hotelera i l'aerolínia. La percepció internacional sobre l'evolució de la pandèmia a Espanya continua sent molt negativa, i afecta tot el sector turístic nacional.

Noticias relacionadas

contador