ep torre de telecomunicaciones de vodafone en alemania
VODAFONE - Archivo

L'operadora britànica BT repunta en borsa davant els rumors sobre una possible opa per part d'algun dels seus rivals o de fons d'inversió, interessats per la companyia a causa de la caiguda de les seves accions.

Segons informacions de Sky News, el Consell d'Administració ha contractat a Goldman Sachs perquè actualitzi la seva estratègia de defensa, després que el seu valor de mercat hagi perdut 10.000 milions de lliures.

BT s'ha convertit en una companyia estratègica per al Regne Unit, en comprometre's a invertir 12.000 milions de lliures per actualitzar les xarxes de telecomunicacions i desplegar la nova infraestructura 5G, per la qual cosa qualsevol oferta de compra hauria de ser amistosa, afegeix la publicació.

Segons Sky New, "unes quantes grans firmes de capital privat han començat a explorar la possibilitat d'una oferta conjunta per a l'adquisició de BT", tot i que no s'ha fet cap oferta formal de moment. Una possibilitat seria que també hi participés "Deutsche Telekom, que posseeix el 12% de BT, i que es considera un candidat probable", afirma Neil Wilson, analista de Markets.com.

Noticias relacionadas

contador