• Els analistes del banc francès ho han incorporat a la seva cartera LONG
  • Contemplen unes previsions d'augment de beneficis molt positives per al 2017 i 2018
banco sabadell

Els analistes de Carax AlphaValue aconsellen comprar accions de Banc Sabadell, amb un preu objectiu de 2 euros per acció. A més, han inclòs el valor en la seva cartera LONG, que inclou valors amb un bon potencial de revaloració.

  • 1,80€
  • 3,37%

En el cas del Sabadell, que cotitza amb pèrdues del 0,5%, a 1,48 euros, el potencial a l’alça és del 35% sobre el preu actual de mercat. "L'adquisició de TSB al Regne Unit i el Brexit han marcat, sens dubte, el futur de l’acció de l'entitat durant els últims mesos, més enllà de l'evolució del negoci domèstic", afirmen els experts.

No obstant això, afegeixen que el pla estratègic 2017-2020 "ha deixat clar que el 2017 podríem veure un creixement important a Espanya, que en aquests nivells TSB es valoraria a zero i que el problema dels DTA (actius fiscals diferits) -50% de l’equity- estaria sobredimensionat a mesura que el regulador prengui una visió més optimista sobre l'assumpte".

Per acabar, des de Carax comenten que el potencial alcista que atorguen al valor està basat en la previsió d'un creixement del benefici per acció (BPA) del 18% el 2017 i del 39% el 2018.

A més de Banc Sabadell, la cartera LONG de l’empresa està formada per valors com Nexans, Investor, Dialog Semiconductor, Eiffage, SAP, Aareal Bank, Airbus, Elior, Swatch, Corporación Financiera Alba, Repsol, Imerys, Alstom, Nexity, ACS, Legrand, GVC, Casino, Enel, TUI, Telefónica, Rheinmetall, Publicis i Telecom Itàlia.

Noticias relacionadas

contador