Cristiano Ronaldo

El Juventus està portant els seus èxits de la catifeta verda al parquet. Les accions del combinat italià acumulen una pujada del 24% durant la setmana del possible fitxatge de Cristiano Ronaldo per 'La Vecchia Signora'.

Les accions de l'equip torinès s'ha disparat aquest dijous més d'un 11%, mentre els rumors sobre el possible fitxatge de l'atacant lusità pel combinat bianconero s'intensifiquen.

Les accions del club bianconero acumulen una pujada del 13% durant els últims dies pels rumors de l'arribada del lusità

Dimecres, la Juventus va tancar la sessió amb un repunt del 7,3% i dimarts, ho va fer amb un avanç del 3,2% sobre el parquet. Un extraordinari rendiment a la Borsa de Milà que coincideix amb les especulacions que, des d'aquest mateix dimarts, han copat les portades dels mitjans esportius internacionals.

El Juventus de Torí estaria disposada a signar Cristiano Ronaldo per 100 milions d'euros, a més d'assegurar-li un salari net anual de 30 milions d'euro per cadascuna de les quatre temporades que signaria pel club italià. Alguns rotatius italians han arribat a descriure la possible arribada del lusità com "el fitxatge del segle".

Amb tot, s'especula que el club presidit per Andrea Agnelli podria amortitzar el fitxatge de Ronaldo amb la venda de Gonzalo Higuaín, davanter argentí que va arribar a la Juventus procedent del Nàpols, a canvi de 90 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador