ep nh abre su duodecimo hotel en milan construido a partir de una antigua iglesia de los anos 30
NH HOTEL GROUP

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha anunciat la suspensió de la cotització d'NH Hotel "mentre és difosa una informació rellevant sobre la citada entitat", segons ha indicat en un comunicat.

  • 4,35€
  • 0,00%

En concret, el regulador borsari ha suspès la negociació a les Borses de Valors i al Sistema d'Interconnexió Borsari de les "accions i altres valors que puguin donar dret a la seva subscripció, adquisició o venda".

Ho ha fet precisament el dia en què la cadena hotelera ha anunciat els resultats del primer trimestre, període que ha saldat retallant les pèrdues fins als 36 milions d'euros, xifra que suposa una millora de 40,9 milions enfront dels números vermells de 76,9 milions registrats entre gener i març del 2022. Precisament el grup hoteler ha recordat que el període gener-març és el "més feble" per l'estacionalitat del negoci.

Tot i això, els ingressos s'han disparat un 74,2% fins als 407 milions d'euros gràcies a la reactivació del sector turístic registrada des de l'abril del 2022 i per la recuperació del client de negocis. L'evolució, ha destacat NH Hotel a la seva nota de resultats, ha estat "especialment positiva" als països del Sud d'Europa.

Noticias relacionadas

contador