ep archivo   carteles de senalizacion del recinto de mediaset espana comunicacion en madrid a 5 de
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha autoritzat la millora de la contraprestació de l'OPA formulada per la matriu MFE (Media for Europe) sobre Mediaset Espanya.

  • 2,89€
  • -4,24%

Recordem que l'operació va ser autoritzada per l'organisme regulador el 26 de maig passat i que MFE va anunciar aquest dilluns una millora de l'oferta en efectiu fins als 4,32 euros per cada dues accions de Mediaset España, és a dir, 2,16 euros per acció enfront de l'oferta inicial d'1,86 euros. El pagament en accions es va mantenir sense canvis: 9 accions de nova emissió de classe A d'MFE per cada dues accions de Mediaset España.

MFE ja havia millorat anteriorment les condicions inicials de l'oferta en anunciar el pagament d'un dividend de 0,05 euros/acció per a les accions d'MFE. L'accionista de Mediaset Espanya que acudeixi a l'OPA o a la venda forçosa en cas d'exclusió de cotització, rebrà, a més de la quantitat en efectiu, l'equivalent a 0,225 euros addicionals per acció de Mediaset per les seves accions canviades d'MFE, a més de les 4,5 accions del grup italià.

Noticias relacionadas

contador