ep installacio dholaluzrubi barcelona
HOLALUZ
2,96€
  • -0,04€
  • -1,33%

La CNMC (Comissió Nacional de Mercats i Competència) ha multat amb 30.000 euros Holaluz-Clidom. L'organisme entén que la comercialitzadora va intentar cobrar a un consumidor un contracte sense haver demanat prèviament el seu consentiment.

Aquesta infracció està recollida a l'article 66.4 de la Llei del Sector Elèctric, encarregat de dirimir els requisits de contractació i apoderament amb els clients.

El consumidor denunciant era client d'una altra comercialitzadora. Després de reclamar que havia deixat de rebre facturar de la seva subministradora habitual, va caure en el compte que el seu subministrament elèctric estava sent gestionat per Holaluz. Al seu torn, l'empresa havia realitzat un contracte de subministrament a un altre consumidor, però inscrivint com a punt de subministrament el del denunciant.

Com a resultat, el denunciant ha estat sent subministrat durant un any per una comercialitzadora que no era la seva i aquesta li ha reclamat el pagament del consum realitzat durant aquest període. A partir d'ara, Holaluz podrà interposar un recurs contenciós administratiu davant l'Audiència Nacional durant els pròxims dos mesos des que rebi la notificació de la resolució de la CNMC.

Noticias relacionadas

contador