ep motero repartidorpizza telepizza
EUROPA PRESS

La companyia canadenca I.G. Investment Management ha aflorat el 3,21% en Telepizza, després que la cadena espanyola anunciés la seva aliança amb Pizza Hut, que li permetrà duplicar el nombre de restaurants durant els propers anys, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,70€
  • 0,00%

En concret, I.G. s'ha comprat un paquet accionarial de 3,24 milions de títols de la cadena de pizzeries que estan valorats en 19,4 milions d'euros, segons els preus actuals del mercat.

La companyia s'ha comprat un paquet accionarial de 3,24 milions de títols a la pizzera

El fons KKR es manté com el primer accionista de la companyia d'alimentació amb un 20,24% del capital social, seguit per Tasty Aggregator (20%), de Quincy Lee (5,41%) i d’Invesco Limited (5%).

Després de l'acord amb Pizza Hut, Telepizza duplicarà també les seves vendes, fins als 1.100 milions d'euros anuals, alhora que ampliarà la seva presència en 37 països amb més de 500 milions de consumidors potencials després d'aquesta aliança.

Pizza Hut i Grup Telepizza van constituïr una aliança estratègica i un acord de màster franquícia per accelerar el seu creixement a Amèrica Llatina (excloent-ne Brasil), el Carib, Espanya, Andorra, Portugal i Suïssa.

Telepizza es convertirà en el major màster franquiciat de Pizza Hut del món per nombre d'establiments. Així, la companyia espanyola obrirà almenys 1.300 nous establiments durant els propers 10 anys, i 2.550 en total en 20 anys en totes les regions que cobreix l'aliança.

Noticias relacionadas

contador