• El preu objectiu no s'ha modificat, continua als 4,25 euros amb un potencial del 6,5%
ep caixabank 20170529132504
CAIXABANK

Kepler ha millorat la recomanació de Caixabank. La companyia francesa ha canviat de mantenir a comprar. D'altra banda, mantenen el seu preu objectiu als 4,25 euros, la qual cosa fa que el seu potencial sigui del 6,5%. Kepler apunta que Caixabank és una de les entitats fortes del sistema financer espanyol, amb major rendibilitat a causa de la seva massa crítica i de la seva alta exposició a actius de gestió i assegurança.

  • 5,11€
  • 1,95%

Les accions de Caixabank pugen un 0,78% fins als 3,99 euros. A més, apunta que la correcció recent proporciona una oportunitat d'ingressar a la cartera, per això "millorem des de mantenir a comprar".

D'altra banda, també destaquen la compra de Servihabitat amb 45 milions d'euros en estalvi a l'any. Caixabank va anunciar la recompra el 51% de la immobiliària per 176,5 milions d'euros. CaixaBank recuperarà el control dels seus actius immobiliaris que li permetrà una major flexibilitat i eficiència a la gestió i comercialització d'actius, a més de reduccions de costos.

Tot i això, asseguren que l'acord tindrà un impacte negatiu d'aproximadament 15bps (-0.15%) en la relació CET1 completament carregada i aproximadament -200 milions d’euros al compte de pèrdues i guanys del 2018. Durant els propers anys, s'espera que els estalvis en costos ascendeixin fins als 45 milions d'euros per any.

A la millora de recomanació de Caixabank cal afegir la que va registrar aquest dilluns Deutsche Bank. Els analistes de l’entitat alemanya asseguren que el banc espanyol "recupera així el control dels seus actius immobiliaris i una major flexibilitat."

Noticias relacionadas

contador