linea directa portada bankinter sacar bolsa

Línia Directa ha convençut des d'un primer moment JP Morgan, l'analista del qual inicia la cobertura del valor amb un sobreponderar i un preu objectiu de 2,09 euros per acció, que contrasta amb els seus nivells actuals, als 1,71 euros, implicant així un potencial alcista del 22%.

  • 0,96€
  • -0,62%

"Per a nosaltres, Línia Directa ofereix una proposta atractiva, tenint en compte la seva combinació de creixement sòlid i la fortalesa del seu underwriting (contracte entre una entitat financera i una societat comercial pel qual la primera prefinança valors emesos per la segona)" .

Per JP Morgan, el negoci de Línia Directa està a l'altura del d'altres valors del sector, com Admiral, que no obstant això cotitzen amb uns múltiples grans. "Com a resultat, creiem que LDA hauria de valer més car, cosa que explica el nostre preu objectiu".

"A més, anticipem que LDA va repartir entre el 80 i el 90% dels seus guanys, cosa que implica una rendibilitat del dividend del 5% el 2021, percentatge que al nostre parer és una clara mostra de creixement segur, atractiu i estable", conclouen.

Línia Directa ha estat notícia durant les últimes setmanes després que Lazard entrés al seu capital després d'aflorar-hi un 3,2% valorat en uns 55,6 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador