ep archivo   el consejero delegado de colonial pere vinolas d y el presidente juan jose brugera i
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Els estrategs de JP Morgan han decidit retallar el preu objectiu que atorguen als títols d'Immobiliària Colonial després dels resultats, que van mostrar pèrdues de 299 milions d'euros als nou primers mesos de l'any.

  • 6,24€
  • 0,65%

Tot i que mantenen el consell de neutral, han baixat el preu des dels 7,00 euros anteriors als 6,50 euros actuals. I és que, com diuen després d'haver analitzat els comptes del tercer trimestre de la companyia, aprecien “qualitat, però sense catalitzadors a curt termini” en el valor.

La setmana passada, després dels seus resultats, diversos analistes van analitzar Immobiliària Colonial. Entre ells els de Bankinter, que van reiterar el consell de comprar i el preu objectiu de 6,70 euros en considerar la revisió a l'alça de les seves guies per al 2023 com a "bones notícies".

"Preveu un BPA de 0,31 euros/acció, que supera lleugerament la nostra estimació per a final d'any (0,30 euros/acció)", deien. I afegien que Immobiliària Colonial "ofereix una bona oportunitat d'entrada, de cara a un 2024 que preveiem favorable per al sector, amb inflació encara elevada, creixement econòmic moderat i fi del procés de pujades de tipus".

Els estrategs de Sabadell també van reiterar la seva recomanació de comprar i el preu objectiu de 7,28 euros després dels resultats, que van titllar com a "bons". Aquests analistes també projecten un benefici per acció "conservador" de 0,30 euros/acció per a finals d'any, enfront de la nova projecció de la companyia.

Per la seva banda, els experts de Renta 4 van reiterar el seu consell de sobreponderar i el preu objectiu de 6,60 euros que atorguen a Immobiliària Colonial després dels resultats, sobretot davant d'una cartera "cada vegada més 'prime'". Van esmentar, com a fets destacables, la millora a la guia de BPA i també que cal esperar una nova revisió a la baixa en el valor dels actius de cara al febrer, en la presentació de resultats anuals 2023.

Noticias relacionadas

contador