ep la plazadia supermercados compras
DIA

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 1,57%

Els experts de JP Morgan publiquen aquest divendres un informe en què rebaixen les seves estimacions per al sector de 'Food Retail' per ajustar-les "a les dades macro recents, els moviments de les divises i altres efectes tècnics".

En general, les estimacions descendeixen en tot el sector arrossegades per una activitat comercial pitjor del que s'esperava el novembre i desembre (per l'impacte, per exemple, de les 'armilles grogues' a França, un mercat més suau i una inflació més baixa al Regne Unit).

CADENA PER CADENA

Ahold. Per Ahold no hi ha canvis en les estimacions. Mantenen la seva valoració de neutral i el preu objectiu de 20 euros.

B&M. Per a la britànica B&M, JP Morgan també manté sense canvis les estimacions després de millorar-les recentment. Així, estimen que el BPA (benefici per acció) es mantingui pràcticament sense canvis aquest any i augmenti un 3% a partir del pròxim per la comptabilització de l'adquisició de Babou. Per negocis, van reduir les seves estimacions de vendes comparables al Regne Unit del 3% -2,5% en l'exercici fiscal 19/20 al 0,0%/1,0% en l'exercici fiscal 19/20. Tenen un consell de neutral, amb un preu objectiu de 390 penics.

Carrefour. L'EBIT i el BPA es mantenen pràcticament sense canvis. Això es deu a uns resultats mixtos: vendes comparables i marges més alts al Brasil compensats per vendes comparables més baixes a França i vendes comparables i marges més baixos a Europa. Mantenen el seu preu objectiu de 14,5 euros i el consell de neutral.

Casino. L'EBIT baixaria un 6%/3% el 2018 i 2019 arrossegat pels menors crèdits fiscals al Brasil i menors beneficis immobiliaris a França. El BPA disminueix un 11%/17% en aquests anys a causa del palanquejament financer. El preu objectiu de 55 euros de JP Morgan es manté sense canvis. La recomanació segueix en sobreponderar.

Colruyt i DIA. Estimacions sense canvis. Per al primer, JP Morgan té un consell d'infraponderar i un preu objectiu de 38 euros, i per al segon, una recomanació d'infraponderar i un preu objectiu de 0,6 euros.

JMT. Estimacions sense canvis. Recomanació de sobreponderar i un preu objectiu de 18,5 euros.

Metro. Estimacions sense canvis.

Morrison. El PBT i BPA baixarien un 2%/3% en 18-19/19-20 arrossegats per les vendes comparables i els marges més baixos al Regne Unit. A causa d'això, JP Morgan retalla el preu objectiu fins a 230 penics des de 240 penics mentre manté el seu consell en neutral.

Sainsbury. Estimacions sense canvis. JP Morgan va rebaixar recentment les seves estimacions de PBT en un 2%/4% i les de BPA en un 3%/5% en 18-19/19-20 arrossegats per unes vendes comparables i uns marges més baixos. Retalla el preu objectiu fins als 230 penics des dels 260. Manté el consell en infraponderar.

Noticias relacionadas

contador