jp-morgan-augmente-ses-provisions-en-relation-avec-le-petrole-et-le-gaz

JP Morgan celebra a borsa amb pujades de l'1% els seus bons resultats corresponents al quart i últim trimestre del 2019. El colós inversor dels EUA és el primer dels grans bancs de país a inaugurar aquesta temporada de comptes empresarials. I ho fa amb un BPA de 2,57 dòlars comparat amb els 2,35 dòlars anticipats.

Els ingressos de JP Morgan durant el trimestre ascendeixen als 29.200 milions de dòlars respecte als 27.320 milions de dòlars esperats pels experts.

Al seu torn, la facturació de l'entitat en la seva divisió de banca d'inversió ha estat de 9.470 milions de dòlars respecte als 7.240 milions projectats pels analistes de FactSet.

Des de JP Morgan assenyalen el "sòlid" trimestre al sector del consum i la resolució d'algunes incerteses comercials com a motius per justificar els seus comptes.

Amb tot, els experts anticipen que els resultats d'aquest quart trimestre de 2019 siguin moderats i rubriquin un any molt mediocre pel que fa a beneficis empresarials. No serà fins aquest 2020 quan tingui lloc un sòlid rebot en els guanys de les companyies, segons les seves previsions.

contador