ep archivo   el presidente de iberdrola ignacio galan en una junta de la compania
IBERDROLA - Archivo

JP Morgan eleva aquest dimecres el preu objectiu d'Iberdrola fins als 11,30 euros des d'11,20 euros alhora que reitera el consell de neutral. Aquesta valoració suposa atorgar a la companyia un potencial al voltant del 7% des dels nivells actuals de cotització.

  • 12,21€
  • -1,31%

El banc nord-americà ha pres aquesta decisió de cara a la publicació de resultats de l'energètica, que tindrà lloc el proper 27 d'abril. Sobre aquestes xifres, Barclays estima uns beneficis plans de 1.027 milions d'euros al primer trimestre.

El banc també preveu que l'EBITDA de l'empresa dirigida per Ignacio Galán creixi un 3% interanual fins al març.

Barclays reitera el seu consell de sobreponderar Iberdrola, amb un preu objectiu de 14,20 euros (potencial del 30% des dels preus actuals).

Els experts de Bolsamanía analitzaven aquest dimarts l'aspecte tècnic d'Iberdrola i assenyalaven que la companyia podria estar donant forma a un doble sòl després d'aconseguir subjectar-se al voltant dels mínims de l'any passat que presentava als 8,50 euros. La resistència clau és als 10,85 euros. "Un tancament per sobre aquests nivells seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 11,89 euros, màxims de l'any passat", destaquen.

Noticias relacionadas

contador