ep archivo   el presidente ejecutivo de fluidra eloi planes en una imagen de archivo
FLUIDRA - CARLOS GARRALAGA - Archivo

JP Morgan eleva aquest dilluns el preu objectiu de Fluidra, però ho fa fins al preu al qual pràcticament cotitza la companyia actualment, de manera que amb prou feines li atorguen potencial. El banc nord-americà fixa el nou preu als 18 euros des dels 13,85 euros i reitera el consell de neutral. Fluidra cotitza actualment als 17,59 euros.

  • 20,02€
  • 0,45%

JP Morgan indica que manté la neutralitat en Fluidra de cara als resultats del 2022, que la companyia publica el proper 27 de febrer.

Els analistes tècnics de Bolsamanía, per la seva banda, creuen que Fluidra està oferint senyals encoratjadors en la sèrie de preus. Encara que fa diverses setmanes que cotitza per sota de la mitjana de 200 sessions, el seu aspecte podria millorar, segons la seva opinió.

"L'escassa correcció a l'impuls alcista que va iniciar a finals de l'any passat és una mostra de la fortalesa actual de les compres. A més, actualment estem veient com podria estar donant forma a un retrocés temporal als 15,50 euros. Això ens convida a pensar en una extensió de les pujades", comenten.

La setmana passada, Fluidra va aconseguir tancar per sobre de la resistència dels 17,14 euros, clau a curt termini. "És el senyal que estaríem esperant i que ens podria fer pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 20 euros. Sens dubte és un dels valors de l'IBEX a tenir en compte durant les properes setmanes", comenten els experts de Borsamania.

De moment, aquest dilluns està corregint després d'una valoració de JP Morgan massa ajustada.

Noticias relacionadas

contador