fluidra eloi planes piscina

Fluidra ha anunciat aquest dimecres el tancament de la compra de la companyia hongaresa Kerex per 1.750 milions de HUF (aproximadament 4,4 milions d'euros).

  • 19,98€
  • 0,25%

"Fluidra Magyarország Kft ha passat a controlar la totalitat del capital social de les societats hongareses Kerex Uszoda Kft i Kerex Szerelő Kft (conjuntament Kerex) mitjançant una compra d'accions del 73,234% del capital de Kerex i una aportació de capital social del 26,766% restant del capital de Kerex", ha precisat la companyia en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El tancament d'aquesta operació permetrà a Fluidra oferir una cartera de productes integral, completa i d'alta qualitat a la seva base de clients ampliada a Hongria, juntament amb un servei encara més eficient, ha afegit l'empresa.

Va ser al mes de juny passat quan la companyia anunciava un acord per fusionar la seva filial hongaresa amb el Grup Kerex, empresa líder del país en el negoci de distribució d'equipament de piscina. "Kerex encaixa perfectament i és una valuosa addició a les operacions actuals de Fluidra a Hongria", assenyalava llavors Bruce Brooks, conseller delegat de Fluidra.

Noticias relacionadas

contador