jp morgan
181,25$
  • 1,17$
  • 0,65%

JP Morgan començava la sessió amb caigudes del 2% Wall Street, però ha aconseguit donar-se la volta per sumar més d'un 1%. Tot això, després que l'entitat nord-americana hagi incomplert les expectatives del mercat en els seus resultats de l'últim trimestre de 2018.

Concretament, l'empresa financera ha registrat un BPA (benefici per acció) d’1,98 dòlars, respecte al consens de FactSet, situat als 2,20 dòlars per acció.

D'aquesta manera, JP Morgan ha incomplert les expectatives sobre els seus beneficis per primera vegada durant els últims 15 trimestres. "Tot i un desafiant trimestre, hem augmentat els ingressos dels mercats en bancs d'inversió amb un acompliment rècord", ha afirmat el conseller delegat del grup, Jamie Dimon.

Al seu torn, Dimon espera per 2019 "instar els líders del nostre país a adoptar un to constructiu i reforçar la confiança dels consumidors i les empreses".

Per la seva banda, els ingressos del grup van ser de 26.800 milions de dòlars, respecte als 26.840 milions de dòlars projectats pels analistes. Respecte al seu rendiment al parquet, els títols de JP Morgan acumulen una caiguda del 5% durant els tres últims mesos.

Noticias relacionadas

contador