dl jetblue jet blue us usa united states of america airline travel aircraft plane pd
Sharecast / public domain image
44,99$
  • -0,31$
  • -0,68%

JetBlue Airways ha tornat a augmentar aquest dilluns la seva oferta per adquirir Spirit Airlines fins als 33,50 dòlars per títol, des dels 31,50 dòlars plantejats el 6 de juny, en un intent de convèncer l'aerolínia de baix cost perquè accepti la seva proposta davant de la del seu rival Frontier Airlines.

Spirit va dir a la setmana passada que estava en converses amb JetBlue sobre la seva oferta i que esperava decidir sobre aquesta abans del 30 de juny. JetBlue ha subratllat que la seva proposta representa una prima del 68% respecte al valor implícit de la transacció de Frontier.

La proposta millorada és una actualització de les propostes anteriors de JetBlue amb data 29 de març del 2022, 29 d'abril del 2022 i 6 de juny del 2022.

La nova proposta inclou allò que JetBlue va denominar un "compromís de desinversió més fort" per completar l'acord amb Spirit, però no inclou l'abandonament de l'Aliança del Nord-est de JetBlue amb American Airlines.

"Després de les converses mantingudes amb l'equip d'Spirit a la setmana passada, estem més convençuts que mai que una transacció entre JetBlue i Spirit crearia un veritable competidor nacional de les Quatre Grans i aportaria valor a totes les nostres parts interessades", va declarar Robin Hayes, conseller delegat de JetBlue. "Junts, oferirem tarifes més baixes i una millor experiència a més clients", va afegir.

"La nostra proposta anterior va ser rebuda amb una reacció extremadament positiva per part dels accionistes d'Spirit, i creiem que estaran encara més satisfets amb aquestes condicions millorades, que inclouen compromisos reguladors addicionals que reflecteixen la nostra confiança en la nostra capacitat per obtenir l'aprovació antimonopoli i són un resultat directe de la nostra diligència”, va precisar Hayes.

contador