santander
Reuters

Jefferies ha reiterat el consell d''infraponderar' i un preu objectiu de 3,7 euros per acció (des dels nivells de 4,48 euros del títol) al Banc Santander. La companyia d'anàlisi segueix veient car el banc espanyol presidit per Ana Botín i qualifica com "evolució" en comptes de "revolució" la seva aposta digital.

  • 4,75€
  • -0,11%

La companyia reconeix que "després d'analitzar l'estratègia de digitalització del Santander, estem d'acord amb el seu enfocament però seguim veient que dóna massa pes a la banca 'tradicional' en comptes del negoci digital per al futur". De fet, Jefferies afirma que a l'apartat digital, prefereix l'holandès ING.

En comparació amb la "fortalesa" d'altres entitats més ben posicionades al terreny digital, Jefferies afirma que "el Santander actualment no té en aquest aspecte molt abast en mercats clau com el Regne Unit i Espanya, tot i que al Brasil si està una mica millor posicionat".

Per 2019, Jefferies preveu per Santander un benefici un 8% per sota del consens i, de cara al 2020, un benefici un 11% inferior.

Per la seva banda, Santander ha afirmat aquest divendres en un fullet d'activitat continuada remès a la CNMV que veu incerteses en el règim regulador i jurídic aplicable als serveis financers al Regne Unit un cop es faci efectiu el Brexit.

"A nivell operatiu, és possible que les filials del grup al Regne Unit i altres institucions financeres ja no puguin recolzar-se en el marc transfronterer europeu per als serveis financers i no està clar quin serà el règim alternatiu després del Brexit", assenyala l'entitat.

Noticias relacionadas

contador