ep archivo   el director general de oryzon carlos buesa
ORYZON - Archivo

Oryzon es desperta aquest dimecres amb la bona notícia d'un informe de Jefferies en què aconsella comprar la farmacèutica i li atorga un preu objectiu de 3 euros, xifra que implica un potencial de revaloració de més del 40% des dels 2,09 euros als que va tancar aquest dimarts.

  • 1,95€
  • -0,81%

Explica Jefferies que les dades imminents de la Fase IIb de vafidemstat (vafi) a l'assaig PORTICO per tractar el trastorn límit de personalitat (TLP) són un "catalitzador clau" per a les accions d'Oryzon.

"Encara que considerem que l'assaig comporta un alt risc, en gran part a causa de la indicació desafiant, veiem el potencial de grans recompenses, amb un augment superior al 20% en dades positives, cosa que també podria desencadenar una associació. Encara que les nostres valoracions netes suggereixen que el desavantatge podria ser de fins a un 40%, creiem que vafi està sent àmpliament passat per alt, cosa que podria limitar el risc potser entre el 15 i el 25%”, escriuen aquests analistes.

L'assaig d'Oryzon té dos punts finals primaris independents: una reducció de l'agressió i l'agitació i la millora general del TLP. S'utilitzen diverses escales diferents com a punts finals secundaris.

No hi ha medicaments aprovats específicament per al trastorn límit de personalitat, amb múltiples teràpies que han fallat en assaigs de fase II/III. Jefferies reconeix que aquest assaig comporta "alt risc", però també "alta recompensa".

"En termes d'èxit, entenem que la significància en qualsevol dels punts finals hauria de permetre la progressió a un assaig pivotal de Fase III, amb potser més confiança que es complirà el punt final d'agitació/agressió ateses les dades fins ara. Les converses amb Oryzon suggereixen que, atesa la manca d'un punt final del TLP definit per la regulació, l'eficàcia convincent en una de les escales de punts finals secundaris encara podria donar suport al desenvolupament continu fins i tot en el cas que es perdessin els dos punts finals primaris. En aquest cas, esperaríem que les accions baixin a curt termini, sent probable que es necessitin comentaris regulatoris favorables per reconstruir la creença en el potencial de vafi per al TLP".

Noticias relacionadas

contador