• "Ens agradaria molt llançar aquest servei a França, però tot al seu temps", reconeix el director d'Amazon França
freshhh

El gegant nord-americà de venda al detall, Amazon, té el seu punt de mira posat en el mercat de l'alimentació francès i es planteja llançar-hi la seva línia 'Amazon Fresh', un servei de lliurament de queviures, segons informa 'Reuters'.

  • 179,62$
  • 3,43%

La compra de la nord Whole Foods per part d'Amazon, la companyia dirigida per Jeff Bezos, va fer saltar els rumors que situaven el gegant de venda al detall portant al mercat europeu la seva nova divisió d'alimentació fresca, 'Amazon Fresh'. "L'alimentació és un eix de potent desenvolupament des del llançament d'Amazon Fresh als Estats Units el setembre del 2016", ha apuntat Frederic Duval, director general d'Amazon França, al diari francès Jornal du Dimanche.

"Ens agradaria molt llançar aquest servei a França, però tot al seu temps", reconeix el director general d'Amazon França

"Ens agradaria molt llançar aquest servei a França, però tot al seu temps. Un llançament representa una inversió", va matisar el directiu. Unes paraules que se sumen a les de l'operador de supermercats francès Systeme U, que la setmana passada va revelar negociacions amb Amazon sobre un possible acord de subministrament de queviures per a la companyia de comerç electrònic.

La implantació d'Amazon Fresh a França no seria una sorpresa. Amazon ha anat incrementant gradualment la seva presència allà, portant el 2016 el servei de lliurament Amazon Prime a sòl francès. Així mateix, Amazon va anunciar al febrer que crearia 2.000 nous llocs de treball a França, a més d'aprofitar per resoldre la seva llarga disputa amb les autoritats fiscals franceses que reclamaven 200 milions d'euros a la companyia de Bezos.

De fet, en una entrevista al mateix diari francès, el ministre de Finances francès Bruno Le Maire donava per tancada la polèmica: "Amazon és benvingut a França perquè és una absoluta prioritat crear llocs de treball i Amazon representa milers de llocs". A més, Le Maire va reconèixer l'existència d’"acords que s'estan negociant entre Amazon i alguns grups francesos, especialment del sector alimentari i el govern garanteix una competència justa de mercat.

Noticias relacionadas

contador