wall-street-expecting-jeff-bezos-and-amazon-once-again-report-strong-earnings-results-thursday
Mark Ralston/AFP/Getty Images
174,63$
  • -4,59$
  • -2,56%

Espionatge d'alta volada. Un informe d'una consultora especialitzada en seguretat i contractada per Jeff Bezos, CEO i fundador d'Amazon, assegura que el seu telèfon mòbil ha estat 'hackejat' pel príncep hereu de l'Aràbia Saudita, Mohammed bin Salman.

Segons publica el Financial Times, aquest pirateig explicaria com el tabloide National Enquirer va poder tenir accés als missatges de text intercanviats entre Bezos i el seu altre temps amant, Lauren Sánchez.

Aràbia Saudita es defensa. L'ambaixada saudita als EUA qualifica d'"absurdes" les informacions i demana investigar el cas. Bin Salman i Bezos van intercanviar números durant un sopar a Los Angeles el passat any.

Poc després, el CEO d'Amazon va rebre un arxiu de vídeo enviat pel príncep hereu. Aquest arxiu seria un missatge encriptat que contenia algun tipus de codi maliciós i va permetre l'accés al terminal de Bezos.

Bezos, l'home més ric del món, és propietari del Washington Post. Aquest rotatiu va acollir durant un temps les columnes de Jamal Kashoggi qui, al seu torn, va criticar obertament bin Salman fins a ser assassinat per agents saudites a l'ambaixada de país situada a Turquia l'octubre de 2018.

Noticias relacionadas

contador