ep piscina de fluidra
EUROPA PRESS - Archivo

Un informe de JB Capital Markets apunta que Fluidraopcions per a entrar a l'Ibex 35, en constatar que les perspectives futures són positives de cara a l'augment de liquiditat del valor. A més, HSBC reitera la seva recomanació de compra i eleva el preu objectiu per a l'acció de 15 a 17,5 euros.

  • 19,66€
  • -3,72%

Els analistes recomanen comprar títols de la companyia, i, entre els potencials catalitzadors per a l'acció, citen l'èxit dels objectius del pla estratègic, l'efecte 'cocooning', les sinergies via M&A i la potencial entrada de Fluidra en el propi índex, segons l'informe.

JB Capital Markets ha iniciat la cobertura de la multinacional amb una recomanació de compra per a l'acció: li atorguen un preu objectiu de 17 euros, la qual cosa suposa un potencial de revaloració del 21% (prenent com a referència el preu de l'acció d'aquest dijous a les 12.00) per a la firma de piscines i wellness.

També valora l'augment de la rendibilitat recolzada per sinergies i la posició de Fluidra per a liderar la consolidació del sector a Europa.

Els analistes estimen un creixement en vendes del 4,4% i del 11,2% en Ebitda ajustat respecte a 2019. L'efecte 'quedar-se a casa' amb la pandèmia afavoreix la piscina residencial, i creuen que continuarà sent així perquè es preveu que la crisi del Covid-19 duri fins a 2021 o més.

A més, destaquen que el recent anunci del pagament de dividend de 41 milions d'euros demostra una fortalesa de generació de caixa i fa preveure que la companyia superi les expectatives del mercat per a 2020.

HSBC

L'informe d'HSBC reitera la seva recomanació de compra i eleva el preu objectiu per a l'acció de 15 a 17,5 euros (potencial de pujada del 25% respecte al preu actual, calculat sobre els 14 euros d'aquest dijous): és la primera vegada que eleven el preu des que van començar a cobrir Fluidra (maig de 2019), i ho justifiquen per major previsió d'ingressos, més generació de flux de caixa lliure i menys cost del deute.

Els analistes esperen un "fort acompliment" en el Q3 gràcies al clima favorable i a aquest efecte 'quedar-se a casa' a banda i banda de l'Atlàntic, i valoren reprendre el pagament de dividend "com un signe de confiança en la generació de beneficis futurs i cash flow".

Revisen a l'alça les seves estimacions de resultats per a Fluidra: "Segueix en camí d'aconseguir els seus objectius per a 2022, és a dir, un marge d'Ebitda del 21% al 2022 i un creixement de les vendes del 5-8%".

Noticias relacionadas

contador