ep james costos 20170619115101
EUROPA PRESS

James Costos, exambaixador dels Estats Units a Espanya, ha renunciat com a conseller de Grifols a causa de raons personals, segons ha explicat la farmacèutica en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,92€
  • 0,38%

"La renúncia està motivada pel fet que el seu mandat com a conseller expira aquest any (9 d'octubre del 2024) i perquè els seus compromisos professionals no li permeten dedicar el temps necessari per exercir el seu càrrec com a conseller a Grifols", ha explicat la companyia.

La comunicació s'ha realitzat al mateix document en què Grifols ha convocat la Junta General d'Accionistes per al proper 14 de juny.

James Costos va protagonitzar una polèmica involuntària fa uns mesos, quan va ser l'únic conseller que no va signar els comptes anuals que Grifols va presentar al regulador. En aquell moment, es va dir que no havia signat perquè no havia anat a la reunió del Consell on es van ratificar els comptes.

Posteriorment, va signar els comptes, tot i que ara ha comunicat la seva renúncia i es deslligarà definitivament de la màxima direcció de Grifols.

Noticias relacionadas

contador