• L'objectiu és que els usuaris puguin accedir al seu diner mentre "realitzen les gestions del dia a dia"
  • Els clients tenen accés a més de 3.500 punts en els quals poden realitzar una extracció d'efectiu
ing direct banco cajero

ING ha anunciat el llançament de Twyp Cash, una solució que permetrà als clients disposar d'efectiu, des d'un mínim de 20 euros fins a un màxim de 150 euros, alhora que compren en un establiment del Grup Dia o en les estacions de servei pròpies de Galp i Shell, incloent Disa a les Illes Canàries. Amb aquesta eina tindran l'opció d'accedir al seu diner a través d'una aplicació mòbil, a la vegada que es paga la compra.

És una nova solució que permetrà disposar d'efectiu alhora que es fa una compra

Per posar en marxa aquesta eina, ING explica que s'ha arribat a un acord "obert", ambdues parts poden negociar amb altres establiments o entitats, amb la cadena de supermercats. En aquesta primera fase, els clients podran utilitzar Twyp Cash en les diferents marques del grup: DIAl, La Plaza y Clarel. A aquestes botigues se sumen les estacions de servei pròpies de Galp i Shell, incloent Disa a les Illes Canàries. D'aquesta manera, segons el banc hi ha més de 3.500 punts d'extracció d'efectiu, del total uns 2.900 corresponen als supermercats i uns 600 a les estacions de servei. Twyp Cash estarà disponible a través de mòbil. Per a utilitzar-lo serà necessari descarregar-se una aplicació gratuïta que serà compatible amb qualsevol telèfon intel·ligent amb sistema operatiu IOS o Android.

Aquest servei estarà disponible a partir del proper 26 de setembre tant per als clients de Compte Nòmina com de Compte Sense Nòmina, explica ING en un comunicat.

"És una nova solució que permetrà disposar d'efectiu alhora que es realitza una compra. D'aquesta manera, es podran aprofitar gestions habituals del dia a dia, com anar a comprar o omplir el dipòsit del cotxe, per accedir a l'efectiu", assenyala l'entitat.

LA GUERRA DE LES COMISSIONS

Els conflictes entre entitats perquè els seus clients puguin treure diners de qualsevol caixer automàtic sense haver de pagar altes comissions van començar amb l'entrada en vigor del Reial decret-llei 11/2015. La normativa estableix que cada banc pugui decidir de forma unilateral la comissió que cobra per retirar diners en els seus caixers.

En aquest sentit, ING es veu afectat de forma directa, ja que no disposa d'una xarxa de caixers pròpia, per la qual cosa aquesta nova llei li va afectar de forma directa. No obstant això, amb aquesta nova aplicació les possibilitats que ofereix als seus clients són més àmplies i, segons fonts de l'entitat en declaracions a Bolsamanía, l'ús d'aquesta aplicació és un "servei independent" de l'ús dels caixers.

Aquests nous 3.500 punts en els quals el client de l'entitat holandesa pot extreure efectiu sense que li cobrin cap comissió, se sumen als més de 44.000 caixers amb els quals ING ha arribat a un acord. En concret, 3.200 corresponen a Banc Popular, Banc Pastor, Targobank, Banca March i ING DIRECT, entitats en les quals es pot treure efectiu sense condicions.

contador