pays-bas-ing-regle-une-affaire-de-blanchiment-pour-775-millions-d-euros

ING ha arribat a un acord amb l'ONCE perquè qualsevol persona, sigui del banc que sigui, pugui pagar i retirar diners en efectiu gratis a traves de Twyp en els agents venedors de l'organització. De moment, el desplegament es troba en una fase pilot als més de 2.000 punts de venda que l'organització té a la Comunitat de Madrid. Posteriorment, s'estendrà a la resta de la geografia espanyola.

Mitjançant Twyp dels clients de l'ONCE tindran la possibilitat de pagar amb el seu mòbil la compra realitzada de productes de loteria i podran també obtenir efectiu en aquest instant. A més, l'aplicació compta amb un cercador on trobar sempre el punt més proper. L'acord és possible gràcies a la tecnologia adaptada (TPV d'última generació) que utilitzen habitualment els venedors de l'organització.

El servei funcionarà exactament igual al ja existent: en pagar la seva compra a l'establiment, en aquest cas als agents venedors de l'ONCE, els usuaris de l'app únicament hauran de seleccionar la quantitat d'efectiu que desitgen obtenir quan així ho necessitin, introduir el seu pin de seguretat en l'aplicació mòbil i indicar al venedor el codi que es genera.

L'acord permetrà a Twyp incrementar de manera significativa els més de 6.500 punts de venda als que actualment es pot obtenir efectiu, alhora que es realitzen les compres habituals. Fins ara l'aplicació mòbil s'oferia a Supercor, botigues del Grup DIA (botigues DIA, supermercats La Plaça de DIA i Clarel), en gasolineres Galp i Shell -incloent-hi la xarxa de DISA a Illes Canàries- i en més de 1.000 estancs.

Noticias relacionadas

contador