indra brisbane

Indra ja està implantant als nous vehicles BRT verds i nets de Brisbane Metro, Austràlia, la tecnologia per a la gestió del transport públic, que ha estat provada amb èxit en un pilot gràcies al fet que l'Ajuntament de Brisbane podrà validar i treballar junts amb la companyia en el disseny final de la solució, ha informat l'empresa aquest divendres.

  • 18,09€
  • -0,60%

El projecte de Brisbane Metro transformarà la mobilitat de Brisbane. Operarà al llarg de 21 quilòmetres de vies d'autobús existents i millorades utilitzant vehicles 100% elèctrics, amb capacitat per transportar un gran nombre de passatgers i operar un servei d'alta freqüència.

El pilot s'ha implementat al núvol d'Amazon Web Services (AWS), on s'han desplegat els diferents microserveis i funcionalitats per a operadors i vehicles, i se n'ha provat la integració amb diferents sistemes externs.

La plataforma tecnològica implementada s'ha basat en la solució In-Mova Transit d'Indra que ofereix una visió global de tot l'ecosistema de transport quant a nivell de servei (puntualitat, regulació, qualitat i compliment) i a l'estat de la infraestructura, tant del trànsit com de les estacions. Facilita totes les eines necessàries per a l'operació del servei de transport en temps real, incloent-hi tècniques de 'business analytics' per optimitzar i millorar la qualitat.

contador