• Pretén evolucionar els seus processos de tresoreria mitjançant la implementació de les seves solucions SuitAir RAS
ep fernando abril-martorell presidenteindra enpremios etsit-upm 2017
INDRA

Indra ha estat escollida per GOL, l'empresa d'aviació que més passatgers transporta al Brasil, per incrementar l'excel·lència en les seves gestions i augmentar la seva competitivitat, mitjançant la millora de les seves operacions de comptabilitat d'ingressos (Revenue Accounting).

  • 18,20€
  • 0,55%

La companyia tecnològica, que ja ha col·laborat prèviament amb GOL, acaba de signar un nou contracte amb l'aerolínia amb el qual pretén evolucionar els seus processos de tresoreria mitjançant la implementació de les seves solucions SuitAir RAS. Aquesta tecnologia d'Indra, que és utilitzada per clients dels cinc continents i més de 100 milions de passatgers l'any, gestiona, només a Llatinoamèrica, més de 60 milions de passatgers i supera el 60% del total.

Indra, que no ha ofert detalls sobre l'import del contracte, ha assenyalat que el projecte de GOL reforça el seu compromís amb la indústria aèria llatinoamericana i es beneficia del lideratge que té la companyia a la prestació de serveis BPO (Business Process Outsourcing) per als diferents mercats on opera dins de l'àmbit global i, molt especialment, a Espanya i Amèrica Llatina.

Noticias relacionadas

contador