Indra compra la nord-americana Advenced Control Systems per 46 milions

La transacció permet a Indra accedir als mercats dels Estats Units i Canadà

Bolsamanía
Bolsamania | 10 set, 2018 11:39
ep presidenteindra fernando abril-martorell enjuntaaccionistas

Indra ha adquirit Advanced Control Systems (ACS), companyia nord-americana especialitzada en fabricació de sistemes de control i operació de xarxes de transport i distribució d'energia, per 46 milions de dòlars.

INDRA SISTEMAS BR-A
8,550
  • 0,65%0,06
  • Max: 8,67
  • Min: 8,45
  • Volume: -
  • MM 200 : 8,88
17:38 18/10/19

Amb aquesta transacció, Indra ha dit que persegueix "capturar l'alt potencial de creixement del mercat global de gestió avançada de xarxes de transport i distribució d'energia, que té amb una mida estimat de 700 milions de dòlars anuals el 2016 i s'espera que creixi a un ritme del 20% anual durant el període 2016-2021 per assolir els 1.800 milions de dòlars anuals el 2021".

L'operació, segons ha expressat la tecnològica, comporta un alt grau de complementarietat entre les dues companyies tant en l'oferta de productes com en la cobertura de clients i geografies, cosa que millora "notablement" la posició competitiva d'Indra en aquest mercat.

Amb ACS, Indra completa la seva oferta 'end-to-end' en gestió avançada de xarxes de transport i distribució d'energia, en afegir a la seva oferta actual la fabricació pròpia de sistemes SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) i una oferta completa en tecnologies de l'Operació.

La transacció permet a Indra accedir als mercats dels Estats Units i Canadà, regió en la qual es concentren més de 3.200 companyies de serveis públics, la gran majoria municipalitats i cooperatives que són l'objectiu prioritari de les solucions d'Indra en aquest mercat. Aquestes referències se sumen a l'actual presència geogràfica d'Indra, concentrada al Sud d'Europa, Llatinoamèrica i Àfrica.