ep archivo   fachada de la sede de indra a 31 de marzo de 2023 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Indra ha renovat les certificacions de gestió de la qualitat segons les normes sobre els estàndards específics per als sectors aeroespacial, de defensa i seguretat que "garanteixen l'excel·lència de les solucions i serveis en aquests àmbits", segons ha assenyalat la companyia.

  • 19,86€
  • 0,46%

Les normes de la família EN 9000 acrediten que l'empresa opera d'acord amb les pràctiques internacionals acordades i reconegudes per a les organitzacions d'aviació, espacials i de defensa, així com de manteniment de la indústria aeronàutica, mentre que les certificacions PECAL, exigides per l'OTAN, asseguren la qualitat en el disseny, desenvolupament i producció.

L'empresa assenyala que aquestes certificacions estan associades a 14 centres de treball d'Indra a Espanya relacionats amb el negoci de defensa i seguretat i reconeixen segons indiquen el compromís amb la qualitat tant de la direcció de la companyia com dels negocis, àrees de producció i resta d'àrees corporatives involucrades.

A més, l'empresa ha posat èmfasi que la renovació d'aquestes certificacions forma part del seu compromís amb la satisfacció del client i el compliment dels requisits legals i reglamentaris aplicables.

Alhora, ha indicat que els principals clients i empreses del sector "exigeixen als seus proveïdors complir aquests estàndards", com el Ministeri de Defensa espanyol, els diferents organismes de països de l'OTAN i altres clients internacionals d'Indra a tot el món.

"El compliment d'aquests requisits ens permet mantenir un sistema que assegura un alt nivell de qualitat en cadascun dels projectes i operacions que desenvolupem a la companyia, així com una millor adaptació i resposta a les expectatives dels nostres clients", ha assenyalat el director d'Enginyeria de Qualitat de Defensa d'Indra, Fèlix Torres.

contador