ep archivo   minsait agiliza la gestion de expedientes de plusvalia municipal en madrid con
MINSAIT - Archivo

Indra podria estar plantejant la venda de la divisió de mitjans de pagament de la seva filial Minsait, Minsait Payments, per un import que rondaria els 600 milions d'euros, segons publica aquest dimecres Expansión.

  • 20,26€
  • 0,70%

La filial aporta un EBITDA de 40 milions, de manera que suposaria pagar un múltiple de 15 vegades EV/EBITDA, segons expliquen els experts de Bankinter. A la presentació del Pla Estratègic 23-26 d'Indra, la companyia ja va anunciar que té planejat fer desinversions d'actius no estratègics que servirien per finançar inversions en el negoci de Defensa i Aeroespacial.

Per a Bankinter, si es confirma la notícia, "seria positiva per a Indra, especialment tenint en compte que Indra cotitza a 6,3 vegades EV/EBITDA 24".

Durant la presentació del Pla, Indra va deixar oberta la possible entrada de nous socis dins de Minsait. "La venda d'aquesta part del negoci per 15 vegades EBITDA serviria per assolir, venent per parts, un múltiple més elevat del que es podria obtenir per la venda conjunta de tot Minsait, maximitzant així el valor de les potencials desinversions", explica Bankinter.

Indra acumula una pujada a la borsa l'any del 30% i està inclosa dins la cartera model d'accions espanyoles de Bankinter. Aquest dimecres cotitza plana, als 18,50 euros.

Noticias relacionadas

contador