indra sistema eeuu

Indra, companyia d'enginyeria tecnològica per als sectors aeroespacial, ha aconseguit un contracte amb Transurban als Estats Units per implantar la seva solució de detecció automàtica de vehicles d'alta ocupació (HOV, per les sigles en anglès) als carrils exprés de les autopistes I-95, I-495 i I-395, al nord de Virgínia.

  • 18,13€
  • -0,38%

La tecnologia d'Indra, basada en visió artificial i 'deep learning', permet detectar en temps real, de manera no intrusiva i amb una alta fiabilitat el nombre d'ocupants (davanters i del darrere) d'un vehicle que circula pels carrils exprés. D'aquesta manera Transurban pot identificar quan el nombre d'ocupants d'un vehicle és inferior al que declara el dispositiu electrònic (transponedor) del vehicle.

Transurban, una de les empreses d'infraestructures que administra i desenvolupa xarxes de carreteres de peatge a Austràlia, Canadà i Estats Units, va triar la tecnologia d'Indra després de fer una contractació competitiva entre diverses empreses que van implantar els seus sistemes i avaluar la precisió de la detecció automàtica, la qualitat de les imatges i altres factors.

L'objectiu final de la solució d'Indra és contribuir a una gestió més eficient, sostenible i justa de les autopistes, ja que el mal ús de la declaració d'alta ocupació tres (HOV 3) pot reduir la capacitat de l'operador per controlar la densitat del trànsit a través de la tarifació dinàmica i perjudica la resta de conductors que declaren l'ocupació correctament.

En el cas d'un ús indegut del mode d'alta ocupació, el sistema de detecció d'ocupació de vehicles Indra disminueix el nombre de transaccions i imatges que els operadors han de revisar.

Noticias relacionadas

contador