indra arabiasaudi

Indra i l'empresa de Serveis de Navegació Aeris Saudita (SANS) han signat un Memoràndum d'Acord (MoA) per desenvolupar i operar una torre de control virtual a l'aeroport internacional d'Al Ula (Aràbia Saudita), que es convertirà en la primera a entrar en servei a l'Orient Mitjà.

  • 18,03€
  • -0,55%

El projecte contribueix a impulsar els objectius establerts a la Visió Estratègica 2030, amb què Aràbia Saudita està reforçant i diversificant la seva economia.

Després de la signatura de l'acord, el CEO de SANS, Abdulaziz bin Salem Al Zaid, va destacar que confia que “aquest projecte suposi un salt qualitatiu per als serveis de navegació que presta SANS i per consolidar la seva posició com un dels operadors que gestiona el seu espai aeri segons els estàndards internacionals de seguretat i qualitat més exigents”.

Per part seva, el director d'Operacions de Gestió de Trànsit Aeri (ATM) d'Indra, Javier Ruano, ha afirmat que "l'acord reforça el compromís i l'estreta col·laboració que Indra manté des de fa anys amb SANS".

L'acord representa, a més, un primer pas en els futurs plans de col·laboració de les dues companyies a l'àmbit de les torres de control virtuals, que ampliarien la cooperació que ja mantenen en sistemes de gestió de trànsit aeri, ha explicat Indra en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador