ep archivo   fachada de la sede de indra en la calle avenida de bruselas 35 a 8 de agosto de 2022 en
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

S'intensifiquen els rumors sobre una possible escissió d'Indra i les accions de la companyia pugen aquest divendres més d'un 4%. En concret, diversos membres del consell han discutit accions sobre el futur de l'empresa i la possibilitat que s'escindi en dues parts: per una banda, la divisió de Transport i Defensa i, de l'altra, Minsait.

  • 19,00€
  • 0,00%

Segons informacions publicades a Bloomberg, el govern espanyol i la direcció d'Indra estan avaluant opcions per al futur de la companyia. Segons les fonts, és poc probable que la junta prengui una decisió abans que el govern assenyali la seva preferència.

El conseller delegat d'Amber, Joseph Oughourlian, el fons del qual té el 5% d'Indra, va dir que cadascuna de les dues unitats escindides podria valer tant com el valor de mercat actual de 1.800 milions d'euros.

Recentment, Oughourlian assenyalava que “estem empenyent perquè hi hagi o una divisió de la companyia entre tecnologia i defensa, o una venda total o fusió de la divisió de tecnologia amb una altra companyia”.

La divisió de defensa d'Indra és la més rendible de les dues unitats i es considera que té perspectives sòlides de creixement, especialment si Espanya compleix la seva promesa a principis d'aquest any d'augmentar la despesa militar. La unitat de tecnologia, coneguda com a Minsait, representa la major part dels ingressos, ofereix serveis de consultoria en una varietat de sectors i proporciona sistemes de votació.

Noticias relacionadas

contador