ep archivo   el presidente de indra marc murtra 20220914104402
INDRA - Archivo

Indra ha confirmat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que "el procés de selecció de consellers independents ja es troba en fase molt avançada i proper a la seva conclusió".

  • 19,60€
  • 8,83%

En aquest sentit, el grup tecnològic, que el govern espanyol vol convertir en una de les corporacions destacades per augmentar la despesa en defensa i seguretat, ha afegit que “la Comissió de Nomenaments, Retribucions i Govern Corporatiu treballa amb una llista curta de sis candidats, aconseguida per unanimitat".

Aquesta llista està integrada per Virginia Arce (sòcia de tecnologia de PwC), Olga San Jacinto (exdirectiva de Google Espanya), Felipe Fernández Atela (expresident de Deutsche Telekom Espanya), Coloma Armero (exsòcia d'Uría Menéndez), Axel Arendt (conseller d'ITP Aero) i Belén Amatriaín (exdirectiva de Telefónica), "respecte als quals s'estan ultimant les verificacions finals tendents a assegurar-ne la idoneïtat i la independència".

Finalment, Indra ha assenyalat que "després de la conclusió d'aquestes verificacions, la Comissió té previst reunir-se dilluns que ve per adoptar, si escau, les corresponents propostes de nomenament que el Consell informaria i elevaria a la Junta General".

Recordem que Indra es va veure envoltada d'una gran polèmica després que el Govern forcés el cessament de diversos consellers per prendre el control de la companyia, en aliança amb l'inversor Joseph Oughourlian, proper al govern socialista i accionista de control del Grup Prisa.

Els experts de Renta 4 comenten que és “una notícia positiva orientada a recuperar la confiança dels inversors en la governança del grup”.

Noticias relacionadas

contador