ep archivo   sede central del grupo inditex
INDITEX - Archivo

Citi millora Inditex. Els analistes eleven la seva recomanació a comprar des de neutral i pugen el preu objectiu, fins als 25 euros des de 21 euros per acció. La companyia, que presentarà els seus resultats dimecres que ve, lidera els guanys de l'IBEX 35 aquest dilluns en registrar pujades del 2,5%.

  • 43,49€
  • 0,02%

"La companyia tèxtil segueix patint una elevada volatilitat, durant els primers mesos de l'any va arribar a perdre més d'un 30% arrossegat pels dubtes generats pel canvi a la presidència, la seva exposició al mercat rus i l'augment dels costos relacionats amb la fabricació i distribució. Els resultats del trimestre passat, publicats el 8 de juny, van marcar un punt d'inflexió després de batre rècord de vendes (6.742 millons, +36%) i beneficis (1.917 millons, +55%), tot i repuntar més d'un 15% des de llavors, durant les últimes sessions ha tornat a perdre força i fins i tot cotitza per sota dels nivells del mes de juny passat”, comenten a XTB.

Inditex publica resultats els resultats del segon trimestre fiscal del 2022 el proper 14 de setembre abans de l'obertura del mercat. Un període que per a Renda 4 “està marcat per un entorn de major inflació i d'un creixent temor que el consum es vegi afectat per unes perspectives que apunen a un menor creixement. A més, serà el primer sense contribució de Rússia (i Ucraïna)". Esperen que el creixement de les vendes es moderi en comparació amb el segon trimestre del 2021.

Per la seva banda, Credit Suisse preveu uns bons resultats al segon trimestre fiscal. Tot i això, anticipa que els pròxims trimestres seran molt desafiadors per a la companyia. "La perspectiva de la demanda s'està debilitant, amb comparacions molt difícils al proper any, i encara que es van acceptar els primers augments de preus al primer semestre, en una categoria anteriorment deflacionària, hi ha poques garanties que els augments de preus de dos dígits al segon semestre i al proper any tinguin èxit", apunta.

Noticias relacionadas

contador