hausse-de-11-des-ventes-d-ikea-sur-l-exercice-2014-2015

Ikea planteja retallar 7.500 llocs de treball durant els pròxims dos anys. Una decisió que la companyia ha anunciat aquest dimecres i que afectarà principalment al personal administratiu. Aquests acomiadaments esperats representen gairebé el 5% de la plantilla actual del grup.

La companyia sueca es troba en un període de transformació durant el qual està millorant els seus serveis digitals i de lliurament, entre d'altres, i està provant nous formats de botigues més accessibles en un entorn minorista i de consum que canvia ràpidament.

"Necessitem simplificar la forma en què estem organitzats. Durant els últims anys hem invertit en recursos de moltes maneres diferents. I, per ser honest, ara veiem que en diverses parts de la nostra organització tenim una mica de treball duplicat", ha dit a Reuters el president executiu d'IKEA, Jesper Brodin.

Al mateix temps, el grup estima que crearà 11.500 nous llocs de treball durant aquests dos anys a mesura que s'expandeix amb nous formats de botigues i en Internet augmenta la seva oferta de serveis i inverteix en capacitats digitals, ha explicat IKEA en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador