• Els ingressos del seu negoci de serveis al núvol han crescut un 15% respecte al passat any
ginni rometty ibm ceo

La companyia tecnològica IBM acumula 21 trimestres de caigudes dels seus ingressos. Aquests han arribat fins als 19.290 milions de dòlars davant els 19.460 milions que estimaven els analistes que recull Thomson Reuters. Els ingressos han caigut un 5% respecte al segon trimestre de 2016.

IBM

  • 166,20$
  • -0,73%

Quant als beneficis s'han quedat als 2.300 milions de dòlars, 2,48 dòlars per acció; per la qual cosa han superat les projeccions del consens del mercat, tot i que han baixat un 7% respecte al mateix període de l'any anterior.

Els ingressos del seu negoci de serveis al núvol han crescut un 15% respecte a l'any passat fins als 3.900 milions de dòlars i IBM va mantenir les seves perspectives per a tot l'any. Les accions, que van tancar amb una revaloració del 0,6% fins als 154 dòlars per títol, van caure un 2% en el 'after hours' de Wall Street.

Durant el segon trimestre de l'any, la companyia que presideix Ginni Rometty va anunciar l'obertura de quatre centres de dades al núvol, un acord de col·laboració amb Lightbend i l'adquisició del centre de treball digital XCC de Timetoact.

També durant el trimestre, els mitjans nord-americans van apuntar que Facebook està buscant moure el seu servei de missatgeria instantània WhatsApp fora del núvol d'IBM, cap a la seva pròpia infraestructura de dades, recull la CNBC.

Noticias relacionadas

contador