WallStreet-1

El primer nivell de suport al Dow Jones es troba als 21.200 punts.

Caterpillar s'està prenent un respir dins de la seva tendència alcista principal. El valor torna a moure als voltants del suport dels 106 dòlars, fet que sens dubte podríem aprofitar per plantejar-nos una presa de posicions. Cal recordar que la seva tendència és clarament alcista des de començaments de 2016 i que és altament probable que acabem veient un atac als màxims històrics que presenta al voltant dels 117 dòlars.

Microsoft està donant mostres d'una fortalesa molt important en aconseguir superar, durant les últimes sessions, la resistència dels 72,89 dòlars. Aquests preus corresponen als màxims històrics, de manera que la companyia torna a cotitzar amb el cel obert sense cap resistència al seu camí. El més probable és que acabem veient un atac al nivell dels 80 dòlars.

Bona figura la que vam poder veure al tancament de la sessió de JD.com. Després de quatre sessions de consolidació de nivells, la companyia es desperta i busca atacar el nivell dels 44,18 dòlars, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa tres mesos. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que deixaria la companyia sense cap resistència al seu camí i amb moltes possibilitats perquè acabem veient una continuació de la pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

contador