ep torre iberdrola 20240212122403
IBERDROLA

Iberdrola subministrarà energia verda a tots els hipermercats i supermercats d'Alcampo a Espanya a través d'un contracte de compravenda a llarg termini (més conegut com a PPA, per les sigles en anglès).

  • 12,17€
  • -0,08%

Iberdrola proporcionarà 3.740 GWh d'electricitat (equivalents al consum de 62.000 famílies espanyoles a l'any) a través de diverses instal·lacions fotovoltaiques durant 11 anys.

L'energia procedirà principalment de la planta fotovoltaica de Velilla, a Palència, que compta amb una capacitat de 350 MW i dels parcs, també fotovoltaics, Tagus I-IV, situades a Alcántara (Càceres), amb 200 MW.

"Aquesta aliança impulsa l'objectiu d'aconseguir la descarbonització de la indústria, aquesta vegada amb Alcampo, una de les cadenes de distribució més importants a Espanya", ha assenyalat Sergio Hernández de Deza, director de Grans Clients, PPA i Solucions Industrials d'Iberdrola.

Per a l'any 2030, Alcampo ha fixat l'objectiu de reduir un 25% les emissions de CO2eq causades per la logística i comercialització de productes.

"Consumir energia 100% procedent de fonts renovables és una palanca fonamental de l'estratègia de descarbonització d'Alcampo. Per poder assolir els objectius que ens hem fixat, a Alcampo apostem per projectes d'alt impacte en aliança amb actors clau com Iberdrola. Només així podrem avançar ferm i ràpid cap a l'horitzó 2043”, ha assenyalat Yolanda Fernández, directora Comunicació Externa i RSC d'Alcampo.

Iberdrola gestiona acords de compravenda d'energia a llarg termini a mercats com Espanya, Europa, Regne Unit, Estats Units, Brasil, Mèxic i Austràlia, procedents de projectes eòlics terrestres, així com eòlics marins i fotovoltaics.

”És una prova més que garantim la seguretat energètica, la sostenibilitat, l'estabilitat de preus i la competitivitat a través d'energia neta que promou la descarbonització”, ha afegit el director de grans clients, PPA i solucions industrials d'Iberdrola.

Noticias relacionadas

contador