• El contracte va ser adjudicat el 8 de febrer a la societat Iberdrola Clients
cnmc

Iberdrola s'ha adjudicat el contracte de subministrament de gas a la seu de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) per un import total de 145.200 euros.

  • 11,66€
  • 0,39%

En concret, el contracte ha estat adjudicat el passat 8 de febrer a la societat Iberdrola Clients, sent formalitzat el passat 23 de febrer, segons consta al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

L'import total del contracte ascendeix als 145.200 euros, dels quals 120.000 euros són l'import net

L'import total del contracte, dut a terme mitjançant una tramitació ordinària i un procediment obert, ascendeix als 145.200 euros, dels quals 120.000 euros són l'import net.

Per la seva banda, l'energètica espanyola va anunciar recentment la venda del seu negoci de 'trading' gasístic als Estats Units per 121 milions d'euros a través de la seva filial Avangrid. El comprador va ser Ernstor Energy Services, un negoci de 'trading', de propietat limitada, que ofereix productes estructurats i serveis de cobertura.

El conseller delegat d’Avangrid, James P. Torgerson, va destacar que el tancament de la venda d'aquest negoci "és consistent" amb els resultats de la revisió estratègica realitzada per la companyia a finals de l'any passat per al seu negoci de gas al país.

Noticias relacionadas

contador