• Està previst que l'operació acabi durant el segon trimestre de 2018
iberdrolavangrid

Avangrid, la filial nord-americana d'Iberdrola, ha formalitzat un acord per a la venda de la unitat de negoci d'emmagatzematge de gas als Estats Units, segons ha informat aquest dilluns l'elèctrica. Iberdrola ha anunciat que ha venut Enstor Gas, que gestiona la unitat de negoci d'emmagatzematge de gas d'Avangrid, a Amphora Gas Storage, filial d’ArcLight Capital Partners.

  • 11,61€
  • 1,31%

Iberdrola no ha revelat els termes econòmics de l'acord però ha precisat que estan "molt satisfets" per haver-lo aconseguit. "La venda d'aquest segment a Amphora es correspon amb els resultats del nostre anàlisi estratègica de les unitats de negoci d'emmagatzematge de gas d'Enstor", ha explicat Jim Torgerson, conseller delegat d’Avangrid.

Està previst que l'operació, que està subjecta a l'acceptació de les condicions de tancament habituals, acabi durant el segon trimestre de 2018.

"En un pla més personal, ha estat un privilegi treballar amb l'equip d’Enstor Gas -ha afegit Torgerson. Vull agrair el seu enorme esforç i els seus anys de servei com a part del grup Avangrid. M'omple d'orgull tot el que ha aconseguit aquest entregat grup de professionals".

Aquesta operació no inclou la unitat de negoci de trading de gas d'Enstor d’Avangrid, per a la venda Avangrid ha arribat a un acord amb Castleton Commodities International, LLC en una operació el tancament de la qual es preveu pel març de 2018.

Noticias relacionadas

contador