parque eolico de whitelee escocia alta 2

Iberdrola ha anunciat el repartiment d'un dividend opcional flexible d'uns 0,150 euros bruts per acció a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L'energètica espanyola ha recordat, a més, el dret que dona als seus propis treballadors per fer efectiu aquest dividend que es carregarà als comptes de 2018.

Iberdrola ha informat així de la ratificació de l'acord sobre la quantitat que es repartirà en el seu dividend després de la reunió del seu Consell d'Administració el passat 23 d'octubre.

D'altra banda, la companyia es va unir a Enagás, Endesa i Red Eléctrica en un festival de les utilities que va tenir lloc sobre el parquet espanyol el passat 12 de desembre, amb totes elles assolint màxims històrics.

Iberdrola s'ha vist impulsada durant els últims dies per informes positius com el de Credit Suisse, que l’inclou entre els seus 'top picks'.

La companyia suïssa va afirmar que "la visibilitat segueix sent alta en el creixement orgànic d'Iberdrola" i anticipa un creixement del 10% del BPA (benefici per acció) per 2023.

Noticias relacionadas

contador