ep archivo - ignacio sanchez galan en nueva york
IBERDROLA - Archivo

Iberdrola ha sortit en defensa del seu president, Ignacio Sánchez Galán, després de la seva imputació en el cas Villarejo. Segons ha publicat l'elèctrica en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), "no s'ha posat de manifest la comissió de cap tipus d'il·legalitat o irregularitat ni de cap conducta inapropiada (ni cap indici de la seva possible comissió) per part dels membres de Consell d'Administració ni de l'Alta Direcció en relació amb els fets de l'anomenat Cas Villarejo".

  • 11,53€
  • -0,09%

El comunicat afegeix que, "a la vista de tots els antecedents i, en particular, tenint en compte la completa investigació interna realitzada, l'informe 'forensic' irrealizado per PwC, el seguiment exhaustiu i la detallada informació rebuda al llarg de tot aquest procés pel Consell d'Administració i les seves Comissions, es va acordar donar per degudament complertes les obligacions establertes en el Sistema de governança i sostenibilitat de la Societat i en les recomanacions del Codi de bon govern de les societats cotitzades per al cas que algun membre del Consell d'Administració fos cridat com investigat en el procediment penal, sense que es considerés necessari l'adopció de cap mesura i ratificant el suport a la gestió realitzada".

Iberdrola assenyala que "continuarà monitoritzant, en aplicació del seu Sistema de governança i sostenibilitat, l'evolució del Cas Villarejo i prestant la seva absoluta col·laboració a l'Administració de Justícia amb l'ànim d'aconseguir, al més aviat possible, el total aclariment dels fets investigats".

Per la seva banda, el mateix Sánchez Galán ha comentat aquest dijous que està "encantat de poder anar a comptar (davant del jutge) el que no ens han deixat explicar fins ara".

Tot i que ha afegit que la seva imputació "no és una situació agradable", ha reiterat que "estic encantat que puguem anar a comptar tots i cada un de nosaltres la nostra versió. La versió ara mateix és la que tenim pels mitjans de comunicació. Estic encantant de poder anar a explicar el que no ens han deixat explicar fins ara, ja que no ens han deixat personar-s'hi", ha proclamat.

Noticias relacionadas

contador