Iberdrola continua amb el seu programa de recompra d'accions pròpies. En concret, l'elèctrica espanyola va adquirir 12.470.000 de títols al març, segons ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) durant el matí de divendres.

  • 11,30€
  • 0,76%

Iberdrola continua així amb el programa de recompra comprar 12.470.000 de títols, a un preu que ha oscil·lat entre els 5,926 euros i els 6,045 euros per acció, mitjançant diverses operacions realitzades entre l'1 i el 8 de març. En total, l'elèctrica preveu adquirir 99.343.000 de títols, representatius d'un 1,453% del seu capital propi.

Les accions seran recomprades a preu de mercat, amb la companyia negant-se a adquirir títols per sobre del preu més elevat de l'última operació pendent o oferta independent més alta d'aquest moment als centres de negociació on es faci efectiva la compra. Pel que fa al volum, Iberdrola no comprarà en qualsevol dia de negociació més del 25% del volum diari mitjà de les accions.

Aquest programa de recompra roman operatiu des del passat 21 de febrer fins al proper 15 de juny, amb un dret a finalitzar el procés de manera anticipada si hagués adquirit ja el nombre màxim d'accions autoritzades pel Consell d'Administració o si ocorregués una situació extraordinària que així ho requerís.

Noticias relacionadas

contador