ep sede central de ibercaja en zaragoza 20220122093503
EUROPA PRESS

Ibercaja ha anunciat aquest dimarts que el seu Consell d'Administració, durant la sessió celebrada aquest dilluns, ha decidit retardar els seus plans per sortir a borsa.

"A la vista de l'alta volatilitat que s'està registrant als mercats de capitals internacionals als últims dies, derivada de la situació d'elevada tensió geopolítica mundial, ha acordat esperar que els mercats tornin a una situació de més normalitat abans de continuar amb la seva oferta pública inicial d'accions ordinàries, prosseguint-ne els preparatius amb la formulació dels comptes anuals tancats el 31 de desembre de 2021, que es durà a terme durant les properes setmanes", ha indicat l'entitat en una nota tramesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Ibercaja anunciava el 20 de gener passat els seus plans per sortir a borsa mitjançant una oferta pública dirigida a inversors qualificats sense especificar una data concreta, encara que al mercat es parlava d'aquest mateix mes de febrer per dur a terme l'operació. Al comunicat d'aquest dimarts l'entitat tampoc no ofereix dates específiques sobre quan reprendrà els seus plans.

L'entitat declarava a finals del mes passat que "convertir-se en una societat cotitzada accelerarà la transformació en curs a les àrees comercial, operativa i financera que ja ha estat experimentant a través de la disminució del nivell de risc del seu balanç, la millora del seu solvència, el seu procés de transformació digital i la revitalització del seu dinamisme comercial”. Afegia que espera que aquesta operació ampliï la base accionarial mitjançant la incorporació d'inversors institucionals i una base diversificada d'accionistes.

Noticias relacionadas

contador