ep aerolineas grupo iag
Europa Press

Els experts de Carax AlphaValue han decidit dur a terme un canvi en la seva cartera model 'Long'. Aquest canvi inclou incorporar a aquesta cartera la companyia britànica d'equipament aeroespacial i defensa Meggit gràcies a la "notable evolució que està mostrant en les àrees de negoci en què opera". Meggit passa a ocupar el lloc que deixa lliure IAG, que surt d'aquest grup d'empreses perquè aquests analistes creuen que a curt termini hi ha moltes incerteses sobre la companyia.

IAG

  • 2,11€
  • -0,19%

"Sembla que el seu reorganització interna trigarà un temps, sense comptar els possibles moments de tensió que poden aparèixer entre management i personal quan es produeix un episodi així", assenyalen aquests experts. Afegeixen que els recents atemptats terroristes a Espanya podrien tenir com a conseqüència una lleugera caiguda en el trànsit de passatgers al país, "una de les zones clau en els resultats de l'aerolínia per l'exposició que tenen amb Iberia i Vueling". A més, no s'obliden que "el molest procés de negociació amb el Brexit podria esdevenir un risc cada vegada més creixent per al trànsit aeri britànic". Aquests analistes tenen un consell d'afegir sobre IAG, amb un preu objectiu de 7,11 euros.

Pel que fa a Meggit, destaquen que els marges segueixen tenint un gran suport gràcies al servei postvenda del grup, que representa el 46% dels ingressos totals. "La divisió militar també travessa un excel·lent momentum gràcies a l'increment del 4% del pressupost militar proposat pel ministeri de Defensa nord-americà", afegeixen.

La cartera 'Long' de Carax AlphaValue està composta per Elior, Enel, Rheinmetall, Sabadell, EFG International, Alstom, TUI Group, Lonza Group, Legrand, Hera, Imerys, GVC Holdings, London Stock Exchange, Swisscom, Glencore, Legal & General Group, Sopra Steria Group, Acciona, Meggit, Leonardo, SSAB, GBL, Ingenico, Telecom Italia i Fresenius Medical Care.

Noticias relacionadas

contador